De pokken

Posted by: Inge Schaafsma

november 22nd, 2010 >> Misc

Jammer genoeg ontkomen we er niet aan: de waterpokken! Nika heeft ze te pakken en haar velletje zit dus onder de rode bulten. Jammer genoeg voornamelijk op haar gezichtje en in haar haren. Maar gelukkig is ze er niet ziek van en weet ze ook nog niet goed wat krabben is…Hopelijk houdt ze er dus geen littekens aan over. Vandaag heb ik wat foto's van haar gemaakt, te zien in het zeventien-maanden-album.

Sinterklaas is afgelopen zaterdag in Kamperland aangekomen, dus Nika mag deze week haar schoentje zetten. Dat zullen we moeten filmen, want waarschijnlijk weet ze daar later niets meer vanaf. Wie Sinterklaas is, wat hij komt doen en offie ook weer weggaat…Nika heeft geen idee en roept bij elk Sintplaatje dat ze tegenkomt "OPA!!". Euhhhh…….
5 December komt 'opa' Sint echt op bezoek bij opa en oma in 's-Heerenhoek (het rijmen begint nu al…) We zijn erg benieuwd wat Nika er allemaal van vindt. Ik denk dat ze wel erg onder de indruk zal zijn en alles vanaf papa's of mama's schoot zal bekijken. Naderhand als Sinterklaas en zijn Pieten weer weg zijn en de cadeautjes uitgepakt mogen worden, komt het echte feest voor Nika. Papiertjes scheuren is haar lievelingsbezigheid, dus wie handen tekort komt vraagt Nika maar om hulp. Ze helpt je met alle plezier!

Met Brusje gaat alles oké. Laatst hebben we in Domburg 3d echo's laten maken en het bleek net zo'n eigenwijs boefje te zijn als Nika. De eerste keer lag hij namelijk net als Nika met een armpje voor het gezicht en de placenta gooide ook nog eens roet in het eten. Dus 2 weken later door weer en wind opnieuw naar Domburg gegaan en gelukkig hadden we een gelukstreffer. Nu prijkt dus een mooie 3d foto op de kast en kunnen we vast een heel klein beetje genieten van dat kleine prutsje.
De verloskundige was afgelopen week toch niet helemaal gerust over de grootte van Brusje en dus moeten we komende week een groeiecho laten maken. Eigenlijk maken wij ons helemaal geen zorgen, maar uiteraard is het wel fijn dat er nog even gecheckt wordt. Ook adviseerde de verloskundige om per direct te stoppen met werken, maar deze ene week zing ik nog wel uit. Daarna lekker rustig aan doen en genieten van alle feestdagen!

This entry was posted on maandag, november 22nd, 2010 at 16:03 and is filed under Misc. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>