Wie vrolijk is in de morgen…

Posted by: Inge Schaafsma

juli 30th, 2009 >> Misc

Het vorige berichtje ging over het eerste lachje van Nika. Nou, daar kunnen we nu steeds vaker van genieten! 's-Ochtends (lees 5.30 uur) wanneer ze wakker wordt voor een flesje, is ze altijd enorm blij dat mams weer aan haar bedje verschijnt! Ze houdt meteen op met huilen, begint met dr armpjes en beentjes te maaien en tovert haar meest lieve gezichtje tevoorschijn. Dan kan ik het ook niet laten om ondanks het tijdstip heel even de tijd te rekken tot het flesje erin gaat, want dan gaan al snel weer de oogjes dicht en drinkt ze half slapend haar melk op. Maar ook dan is ze natuurlijk super lief!

Naast de lachjes begint ze nu ook wat kreetjes te produceren. Het lijkt nog erg ongecontroleerd en heb het idee dat ze er soms zelf van schrikt, wat ook wel weer grappig is. Al met al gaat haar ontwikkeling met sprongen vooruit! Binnenkort moeten we weer naar het consultatiebureau en zullen we merken hoeveel ze weer gegroeid is!

This entry was posted on donderdag, juli 30th, 2009 at 15:43 and is filed under Misc. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>