Eerste berichtje

Posted by: Inge Schaafsma

juli 2nd, 2009 >> Misc

Hoi allemaal!

Zoals het allereerste berichtje al vertelt, is op 8 juni onze kleine meid Nika geboren. Die dag is een alles behalve saaie maandag geworden, 6 daagjes voor de uitgerekende datum. De bevalling is goed en vlot verlopen en voor we het wisten lag Nika aangekleed en wel in haar bedje.

Ze is erg klein van stuk en net als haar papa en mama een 'slankie'. We hadden eigenlijk ook niet anders verwacht! Maatje 56 is werkelijk XXL voor haar, dus oma moest nog gauw even om wat kleertjes in maat 44 (!), want dat past ze goed. Inmiddels hebben we de hele 44-collectie van Prenatal compleet 😛

De eerste week had Nika wat problemen met de temperatuur en het groeien. We zijn wat in de weer geweest met kruiken, dekentjes en bijvoeding! Uiteindelijk wist ze alles op peil te houden en mochten we ook met de wagen naar buiten.

Voor nu willen wij graag iedereen bedanken voor de kaartjes en berichtjes. Nika zal later vast en zeker met veel plezier de gelukswensen voor haar teruglezen.

Groetjes,
Marco en Inge

This entry was posted on donderdag, juli 2nd, 2009 at 12:52 and is filed under Misc. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>