Een beetje dikker

Posted by: Inge Schaafsma

juli 9th, 2009 >> Misc

Na een aantal weken rond de 2600 gram te hebben gewogen, is Nika nu flink aangekomen! Afgelopen maandag zijn we opnieuw naar het bureautje geweest om te wegen en zoals we zelf al verwacht hadden gaf de weegschaal een hoger gewicht aan! Nika weegt ongeveer 3265 gram (na aftrek van geschat gewicht van de kleertjes). Dus is ze in amper 2 weken tijd een pond aangekomen! En daar zijn we uiteraard heel blij mee. De lengte ligt rond de 50 cm. Dat heeft opa laatst gemeten met de rolmaat 😉
Op de foto's is ook te zien dat Nika een wat voller gezichtje begint te krijgen. Maar ook de bovenarmpjes en -beentjes verklappen het pondje meer. De kleertjes in maatje 44 passen nog wel, maar we verwachten dat ze hier nu toch snel uit zal groeien. Op naar maatje 50!

In het fotoalbum hebben we nog foto's geplaatst van de zwangerschap. Er staan weinig foto's op uit de eerste periode, want toen was er nog erg weinig te zien 😛 Mijn buik begon sowieso pas echt zichtbaar te worden (voor mensen die het wisten) rond de 24 weken. De eerste opmerkingen van 'onbekenden' kreeg ik pas in de 7e maand. Tja….

This entry was posted on donderdag, juli 9th, 2009 at 11:47 and is filed under Misc. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>